Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Det är saligare att giva än att taga

Av News Oresund – https://www.flickr.com/photos/newsoresund/8791015625, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=46194398

Samarbetsrådet för judar och kristna har glädjen att välkomna entreprenören, företagsledaren och filantropen Dan Olofsson, känd för sitt starka engagemang mot antisemitism och rasism och för tolerans och samexistens, till ett program där han talar om sitt arbete och sina projekt för en bättre värld.

Dan Olofsson har på olika sätt generöst stött Judiska församlingen i Malmö. Genom familjeföretaget Danir har han startat flera företag med tusentals anställda. Ett är Thanda Safari i Sydafrika, ett naturvårdsprojekt för att skydda utrotningshotade arter, ett annat är Star for Life, ett preventivt program mot HIV/AIDS. Under namnet Motivationslyftet finns det programmet också i Sverige.

Genom Uppstart Malmö har ca 3500 personer fått hjälp att ta sig in på arbetsmarknaden och genom Star for Life Foundation får judiska, muslimska och kristna ungdomar i Jerusalem utbildning och arbete.

Kom och möt en person med ett brinnande engagemang för en bättre framtid söndagen den 1 oktober kl 15 i Mäster Olofsgården, Svartmangatan 6 i Gamla Stan.

Varmt välkomna!
Styrelsen


1 oktober 2023 , Kl 15:00 16:00

Mäster Olofsgården

Svartmangatan 6
Stockholm, Sverige
+ Google Map